Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Kukfäktas/Cockfighting

Förklaring: När två män fäktas med sina penisar. Denna prestigefyllda sport går ut på att man ska träffa sin motståndare med sitt ollon på hans pung. Den första av de tävlande som når fem träffar går segrande ifrån matchen. Det finns två olika regelverk: Oldschool och Kuk-klass. Båda går efter samma poängsystem, men skilljer sig när det kommer till penisarnas längd och tjocklek. I Oldschool, den vanligaste typen, så är det fritt fram för alla penislängder att delta. Detta för att det höjer spänningen i matchen då en liten penis är snabbare och lättare att parera med, medans en lång penis har mer räckvidd. I Kuk-klass så mäts varje deltagares penis längd och tjocklek för att de sedan ska kunna möta en annan tävlande med samma mått. Det får inte skillja mer än 0,35 milimeter mellan de tävlande för att matchen ska kunna gå under Kuk-klass regelverk. Det finns även handikappskukfäcktning för personer med en testikel eller färre. Då används en pungprotés som substitut.

Exempel: Vi hade så kul, Johan och jag, när vi kukfäktades hela natten på dagen.

Inskickat av: MegaULFDiskutera Kukfäktas/Cockfighting  |  Tipsa en kompis om Kukfäktas/Cockfighting


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral