Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Kuka-Cola

Förklaring: Legendarisk dryck med smak av penis som lanserades 1941 i Tyskland i ett försök att ingjuta mod hos tyska manskap vid fronten. Detta ledde dock snabbt till utbredd sodomi och vaselindoftande samkväm med fienden i skyttevärn ombyggda till bastuklubbar då den Tyska läderbögs-genen vaknade till liv av drycken och ledde till att Tyskland förlorade kriget.

Exempel: Klaus-Günther satt som vanligt i sitt bistra skyttevärn utanför Stalingrad en kulen vinternatt och tog en klunk Kuka-Cola då bögen i honom väcktes till liv varefter han pyntade värnet med både Girlanger, blommor och farmors virkade dukar sen bjöd han bjöd in ett sovjetiskt glidmedelskompani på bastuorgie och till schlagermusik.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Kuka-Cola  |  Tipsa en kompis om Kuka-Cola


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral