Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

SMSa "fkramp ord" till 72550 för att prenumerera på Dagens Ord via SMS!


(det kostar 90 kr att vara med i klubben (30 ord) + ev SMS-taxa)

Krokodilad

Förklaring: När en riktigt ful/fet brud hånglar/sexar upp en kille som de egentligen inte borde ha en chans med, men han är för full för att bry sig. Vanligt beteende bland korkodilarna är att de håller sig i skymundan på en fest/förfest/efterfest för att sen passa på när alla har börjat bli riktigt berusade.

Exempel: Snygg-Erik hade precis sänkt en flaska fulvodka med Steve på förfesten och skulle ta sig en piss på dass. Intet ont anande blir han på vägen attackerad av Fet-Stina som bjöd med sig in på toaletten. Snygg-Erik var för full för att neka henne tillträde så Fet-Stina fick sig ett knull på dass. Snygg-Erik blev krokodilad av Fet-Stina.

Inskickat av: FjorowkaDiskutera Krokodilad  |  Tipsa en kompis om Krokodilad


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | AllaDrinkar - drinkrecept | Hörlurar.org - hitta ditt headset