Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Krogfällan

Förklaring: Varje månad efter löning öppnar helt plötsligt en ny krog i de flesta centrum, med resultatet att alla män springer dit för att ta sig en öl efter jobbet. Vad många inte vet är att krogen i själva verket är en gaskammare, och så fort tillräckligt många män anslutit sig, förreglas ytterdörren, gardinerna dras för, och gaskranarna öppnas. De mänskliga resterna bränns i pizzaugnar och används för att gödsla fälten där man odlar humle och korn för vidare ölproduktion.

Exempel: Hulda Karljohansson mottog pris av SVT för "årets feministiska uppfinning med eko-tänk", och hennes sinnrika konstruktion fick även övervägande positiv respons av en hel radda Queer-tidskrifter, som menade att den slog ett positivt slag för jämställdheten och kommer rädda världen och därför känns modern och käck och ligger helt i linje med den svenska värdegrunden.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Krogfällan  |  Tipsa en kompis om Krogfällan


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral