Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Koproulette

Förklaring: Ett trevligt sällskapsspel som spelas av minst två koprofiler sins emellan. Man beger sig till en stor festival och märker upp bajjamajjor med nummer från 1 till 36, sen spinner man iväg kulan i snurran. Det nummer den hamnar på är den bajjamajjan du ska krypa ner i och äta upp innehållet. Den som gått upp mest i vikt har vunnit, då invägning är obligatoriskt innan start.

Exempel: Kalmar Koprofil Klubb (K.K.K.) satt på planet och var på väg över pölen till det stora landet i väst. Dom skulle nämligen åka till Texas i USA och spela koproulette, då dom hade hört att allt är mycket större där borta. Väl framme så hyrde dom en minibuss och åkte ivrigt iväg till "Texas Annual Chili Cook-Off Festival" för att genast sätta igång och spela. Här skulle dom inte bli besvikna, då varje kvadratmeter upptogs av barbapappa-liknande aladåb-klumpar på 200 kilo som svettandes vaggade fram mellan dom olika chilistånden, fyllda med det bruna guldet som snabbt byggdes på av det excessa intaget av chili, hotdogs, burgare och öl som måste komma ut förr eller senare. Nu var bajjamajjorna, eller Porta-A-Potty om ni så vill, uppmärkta med nummer. Nu stod hela sällskapet och tittade på hur dessa nu användes. Just nummer 3 verkade vara mycket populär, tätt följd av nummer 12, och efter en timmes väntan var det nu dags att spinna iväg kulan. Först ut var Skägg-Lasse som vägde in på modiga 143kg. *snurr plink plonk* sa det och kulan hamnade på 27. "Äsch också!" utbrast Lasse, då han noterat under den gångna timmen att denna inte använts särskilt frekvent. Lillemor däremot hade tur. Hon fick nummer 12 som var den som verkade haft störst tillströmning, och mycket riktigt. Efter att ha vägt in på 82kg. stod nu vågen på 167kg. när hon åter klev upp på den, och var därmed vinnare.

Inskickat av: BleppeDiskutera Koproulette  |  Tipsa en kompis om Koproulette


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral