Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

komma på saken

Förklaring: Att komma på saken är en exotisk variant av "att sova på saken". Istället för att sova på en sak innan tar ett beslut onanerar man. När kåtheten avtar blir man mer rationell. Dock kan enbart män komma på saken.

Exempel: Appo satt ensam hemma en kväll och pga sin kåthet chattade han med den Gröna Valen. Hon vägde 150kg och inget man stoltserar med. Trots detta övervägde han att bjuda över henne för en pang-på-rödbettan session men bestämde sig för att komma på saken. Efter orgasmen (som han för övrigt fick hjälp av från Källström och Öggsson) avtog kåtheten och han insåg det potentiella misstaget. Tack och lov att han kom på saken.

Inskickat av: AsheDiskutera komma på saken  |  Tipsa en kompis om komma på saken


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral