Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Koldolme

Förklaring: En vanlig företeelse bland skogens män som jobbade med kolmilor under det glada 1600-talet var att deras könsorgan blev hiskeligt smutsiga när dom stod och runkade dolmen med sina kolsvarta nävar i milans rök. Detta resulterade i att inga kvinnor ville veta av dom och att dom då istället blev kolarbögar.

Exempel: Olof och Erik stod allmänt blasé och drog i sina dolmar djupt inne i den småländska urskogen samtidigt dom petade runt lite i kolmilan och drömde om det ljuva pervolivet i Kalmar. Sedan möttes deras deras blickar långsamt och båda flinade tyst, för nu var det dags att böga loss i den smutsiga kolarkojan så det ekade mellan gran och tall.

Inskickat av: BleppeDiskutera Koldolme  |  Tipsa en kompis om Koldolme


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral