Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Knujsa

Förklaring: En sammanslagning av orden knulla och bajsa. En svårbemästrad konst varvid en eller bägge bajsar samtidigt som de idkar sexuellt umgänge medelst vaginalt samlag.

Exempel: Liselotte Kände sig så uttråkad på söndageftermiddagen efter parets sedvanliga besök i kyrkan så hon ville testa något spännande. Styvbjörn hade börjat prenumerera på Kyrkans veckoblad och läst i sexfrågespalten om nymodigheter, så han föreslog att dom skulle kunna prova på att knujsa som tydligen var populärt bland nyutexaminerade präster. Sagt och gjort så satte dom igång och följde noggrant tidningens instruktioner men första försöket blev inte så lyckat eftersom Liselotte missade toaletten, det blev lite trångt på sitsen för två.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Knujsa  |  Tipsa en kompis om Knujsa


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral