Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Klorofyllorgasm

Förklaring: Att som man under ett samlag få orgasm, och därmed fylla en av sin sexpartners kroppsöppningar med sperma, i samma ögonblick som denne avlider genom klorgasförgiftning. Lämplig förberedelse: övertala din sexpartner att ni ska idka älskog under vattenytan eller i rymden och byt i hemlighet ut partnerns syrgastub mot en klorgastub.

Exempel: Samtidigt som Holger grävde ner Fatimas kropp i skogen funderade han på vad som hade varit bäst: att tömma sin pung i det tajta fitthålet eller att på nära håll se dödsångesten leta sig in i hennes skräckfyllda ögon. Han visste inte, men en sak var i alla fall säker: det var en underbar klorofyllorgasm, hans bästa hittills.

Inskickat av: FTFDiskutera Klorofyllorgasm  |  Tipsa en kompis om Klorofyllorgasm


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral