Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Klämmofil

Förklaring: En klämmofil är en medelålders singelherre som finner stor sexuell tillfredsställelse av att klämma och känna på damunderkläder i affärer.

Exempel: Hubert såg sig nervöst omkring inne på damavdelningen på varuhuset. Han la sitt comb over hår tillrätta på den nu svettpärlade flinten och tog sedan mod till sig och gick fram till ställningen där dom grisskära mameluckerna hängde och började under ett visst stånkande och flåsande klämma på dessa tingestar. Nu var han i pervo-nirvana! Det sista Hubert minns är att några uniformeradade personer tar tag i honom och att han har ett fånigt léende på sina läppar och kladdiga byxor. Men det var det värt tyckte han.

Inskickat av: BleppeDiskutera Klämmofil  |  Tipsa en kompis om Klämmofil


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral