Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Kedjedildo

Förklaring: En dildo som slumpvis skickas runt i världen via posten. Skulle man få en hem så uppmanas man att föra upp denna tingest i den ihåliga delen av ryggen, ta ett kort på detta med den medföljande Polaroidkameran, signera kortet med namn, ålder, kön, land och datum, som du sedan lägger tillbaks med dildon och kameran och skickar vidare till någon slumpvis utvald person. Detta i syfte att få så många användare som möjligt. I maj 1981 sägs det att en kedjedildo skulle ha passerat 100.000.000 strecket. Detta är dock inte bekräftat, så något officiellt rekord finns f.n. inte.

Exempel: Plötsligt ringde det på hemma hos Konrad & Helga Fläskbergh i Säffle. Konrad gick för att öppna. Men det var ingen där. Bara ett litet brunt paket. Konrad tog upp paketet och gick in och satte sig i soffan i vardagsrummet för att öppna det. Till sin stora glädje fick han se att det var en kedjedildo. "Helga!?!? Kom så ska vi fotografera lite..." ropade Konrad glatt.

Inskickat av: BleppeDiskutera Kedjedildo  |  Tipsa en kompis om Kedjedildo


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral