Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Kåtår

Förklaring: När årtalet i kalendern har siffror som anspelar på sexuella handlingar. Nästa kåtår i Sverige infaller år 2026, eftersom talet "26" uttalas "sug å sex" på finlandssvenska. Kåtåret efter det infaller år 2069, vilket självfallet syftar på den sexuella akten 69:an. Folk som har en sexuell dragning till Adolf Hitler och nazistpornografi anser även att år 2088 är ett kåtår.

Exempel: Det var stoj och tjim på stadens gator den 31 december 2025, folk söp, sjöng och fyrade iväg fittraketer. När klockan slog 00:00 så började den första dagen på kåtåret 2026. "Gott nytt kåtår!", skrek människor och började därefter att suga av varandra och ha sex offentligt på gator och torg.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Kåtår  |  Tipsa en kompis om Kåtår


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral