Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

KalsongBerusad

Förklaring: Inte ens i närheten av salongsberusad. Utan KalsongBerusad är när man diggar snurrepiller, och seglardricka på festival så pass mycket att man somnar i grannens tält och när man vaknar upp gjort i från sig i kalsong och lämnar dessa som present.

Exempel: KiltKent hade köpt ett nytt festivaltält, han slog stolt upp det på en magicmushroomfestival i en skånsk bok skog. Han hade fått en mycket fin granne som hette SallySårMus. Sally hade i sin tur en annan granne som såg välbärgad ut. Han hette Sven. Sven tittade på Sally och KiltKent nickade till och drog upp en kvarts seglardricka med tillhörande snurrepillerpåse. Sven kastade in pillren och knäckte seglardrickans försegling, gurgel gurgel. Sven var nöjd. SallySårMus och KiltKent rös till, de omfamnade varann och delade på ett gäng svängsvampar och försvann skuttandes ut i bokskogen. Efter nattens vilda räääääjvande ville Sally få smörj på sina sår men var mycket blyg och bad KiltKent snällt att följa med hem till hennes tält. Där fann de en fin present. Sven hade lämnat sina snirdyra DG kallingar och de luktade ljuvligt. Sally blev rörd killen blev vist KalsongBerusad WOW.

Inskickat av: KiltKentDiskutera KalsongBerusad  |  Tipsa en kompis om KalsongBerusad


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral