Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Julrunk

Förklaring: Julrunken är en traditionsenlig runk som utföres varje år på julafton. Julrunken är till för att hedra Kalle Anka och hans vänner och kan utföras vid två tillfällen under julaftonen. Det första tillfället är 03.00 när man runkar till GIF-bilder på Kalle i avancerade sexuella ställningar för att komma i stämning. Den andra runken är den ultimata och utföres 15.00 samtidigt som man kollar på Kalle på TVn med släkten. Det är därför ofta så att alla ensamma själar först värmer upp på morgonen i sin ensamhet och sedan samlas för en grupprunk. Runkbulle är en vanligt förekommande lek vid dessa möten.

Exempel: Christer får inte längre kolla på Kalle med resten av släkten på grund av julrunksolyckan -86. Där Christer sprutade ner hela TVn vilket ledde till att den förstördes.

Inskickat av: päpparkakaDiskutera Julrunk  |  Tipsa en kompis om Julrunk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral