Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

JAG-fixerad

Förklaring: Föreningen JAG står fär "Jämlikhet, Assistans, Gemenskap". (se http://www.jag.se/) och är en förening som arbetar för de gravt funktionsnedsatta. Ja, mongon alltså. En JAG-fixerad person hänger ofta på JAG s site och onanerar sig blå, blodig och anfådd. Den JAG-fixerade drömmer om att få munknulla ett mongo utan tänder i rullstol. Och även andra typer av mongorelaterad njutning.

Exempel: Har du sett att Perre har börjat fejka att han är ett mongo?`Han åker omkring i rullstol i en annan del av Köping och dreglar vilt omkring sig och skriker. Det verkar som han raggar mongon. Undrar om han inte har blivit en smula JAG-fixerad, ändå.

Inskickat av: DverjDiskutera JAG-fixerad  |  Tipsa en kompis om JAG-fixerad


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral