Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

internet-forum-ombudsman-anmälar-hora

Förklaring: En person som älskar att hota folk med anmälan till diverse ombudsmän när de på internetforum känner sig förolämpade på minsta lilla sätt.

Exempel: Efter en lång och utdragen diskussion i fittkramps-forumet om mongofilers rätt att leva och deras förpliktelser, så hotade Gösta samtliga debattörer med att anmäla dem till handikappombudsmannen, då han ansåg att deltagarna tagit ett steg för långt. "Jag vill bara säga att jag har anmält denna forumdiskussion för handikapp- och diskrimineringsombudsmännen!!!", dundrade internet-forum-ombudsman-anmälar-horan Gösta.

Inskickat av: malteDiskutera internet-forum-ombudsman-anmälar-hora  |  Tipsa en kompis om internet-forum-ombudsman-anmälar-hora


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral