Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Homo-Gay-Bög

Förklaring: En Homo-gay-bög är en brutalt osmakligt bögig bög. De har absolut inga problem med att ta plats och sprida sin bögighet runt sig och delar gärna med sig av sina sexuella erövringar och erfarenheter. Vidare är det mycket " lilla gubben / gumman " till alla i sin omgivning och en hel del selfies med duckface på de social medierna, gärna med ett glas vin eller skumpa.

Exempel: På den lokala baren stod homo-gay-bögen Pierre i vanlig ordning med ett glas mousserande vin, svankandes som en kåt desperat hemmafru med en finger i sin bögmun och fluktade på det tighta grabbgänget med hopp om att någon av dem skulle bli lite för berusad och då kunna lura med honom hem och ta ännu en anal oskuld att hänga på sitt bögiga samvete.

Inskickat av: Adam " Knagge " SvenssonDiskutera Homo-Gay-Bög  |  Tipsa en kompis om Homo-Gay-Bög


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral