Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Hitler

Förklaring: Hitler (att göra en hitler). Man stoppar ett finger i sitt anus tillräckligt för att befläcka det med avföring. Man smetar sedan av det på någons överläpp så att det liknar en känd diktators ansiktsbehåring. Bör helst utföras på en ovetande person (se. sovandes, komatos, död). Personen med "Hitlern" på sig kommer vara ovetande resten av dagen och klaga på att det "luktar lite anus" överallt.

Exempel: Tord-Eugene hade länge väntat på ett tillfälle att hämnas på Kajsa-Lisa för en gång då hon kissat i hans mun under oralsex. När Lisa låg och sov tänkte Tord-Eugene ge henne en riktig snorpärla då han kom på det! Om han gjorde en Hitler skulle Kajsa-Lisa bli ännu mer förudmjukad. Sagt och gjort. Alla Tord-Eugenes vänner skrattade hjärtligt åt Lisahoran.

Inskickat av: Smoking JointDiskutera Hitler  |  Tipsa en kompis om Hitler


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral