Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Havrefras

Förklaring: När mannen träffar en kvinna under kvällen och får med sig henne hemåt, för att sedan inleda en kärleksakt och upptäcker hennes goda sköte. Detta är då ett vedervärdigt sköte som tillhör en mycket lösaktig ovårdad kvinna, typ lokala byhoran den äldre generationen. Kännetecknet är att hon har mycket långa könshår (antagligen aldrig ansad) som är full med gammal säd från tidigare bravader. Denna säden är nu så hård att när du för dit handen frasar bäverbusken, och det är fritt fram att ta fram filen och bjuda sig själv på en proteinrik måltid.Guldkorn är när kvinnan har rövhår med kånkelbär som man kan garnera skålen med.

Exempel: "Hor-Jonna var på puben och ragga upp Kuk-Hans, och frågade vad han ville ha till frukost. -Jag tar gärna lite havrefras,tack", svarade Jonna."

Inskickat av: Ballong-TompaDiskutera Havrefras  |  Tipsa en kompis om Havrefras


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral