Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Härskarbajsa

Förklaring: Genomföres av en Tsar, kejsare, kung eller liknande och går till som så att när härskaren känner att det börjar trycka på är folket tvunget att genast samlas. Härskaren placerar sig på en upphöjd plats endast iklädd hudkostymen och intar en bred och djup ställning på samma sätt som sumobrottare setts göra. Med uppfordrande och skärp blick låter han folket veta att detta sker här och nu. Sedan presterar han, ofta är det frågan om en större mängd avföring. Allt medan folket beundrar sin härskare och hans bruna prestation.

Exempel: Kung Sven-Erik hade laddat med en extra mastig och fet diet under lång tid för att kunna härskarbajsa framför sitt folk under den så viktiga skördefesten.

Inskickat av: The RulerDiskutera Härskarbajsa  |  Tipsa en kompis om Härskarbajsa


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral