Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Harakirirunka

Förklaring: När två små pojkar samlas för att för att rituellt avnjuta en mycket skön orgasm med hjälp av varandras händer, pojke mot pojke, ansikte mot ansiket. Men dock så slår någonting snett och en av de små vackra gosse-pojkarna skjuter iväg ett välplacerat och också dödligt skott av sperma i den andra lilla gosse-pojkens mage och på sålunda sätt skadar honom till döden och tvingar den andra lilla pojken att släppa iväg sitt egna orgasmskott i ansiktet på sig själv för att dölja skammen av att blivit dödad av en homosexuellt lagd gosse-pojke.

Exempel: Smålands Nyhetsblad: " Kalle Aufselius barnkörens bästa stämma men också Martins brutala Mördare ! " Lilla Kalle blev trots allt fälld för mordet på lilla Martin Petterson trots att en mycket grundlig "cover up" hade gjorts för att få det att se ut som ett mycket brutalt självmord. Trots detta så dyrkade åklagaren på att gosse-pojken Kalle hade planerat detta Harakirirunk (som det så populärt kallas av dagens ungdom) och sålunda hade sparat sin sperma i långa 17 år för att med ett strategiskt och välplacerat skott döda stackars lilla Martin Petterson efter att han lockat honom med smågodis och månadens SLITZ tidning. Jurryn ansåg det som det enda rätta, efter längre och mycket intima undersökningar på den åtalades förstorade "Scrotum" och mordoffrets vita ansikte, att fälla lilla gosse-pojken Carl för vållande till annans död.

Inskickat av: WTDiskutera Harakirirunka  |  Tipsa en kompis om Harakirirunka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral