Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Halv potta hos mig

Förklaring: Ett lättsamt underhållningsprogram på Sveriges största Kalle Anka-kanal där folk som inte känner varandra sedan tidigare bjuds in till varandra för att på ett skojfriskt sätt fylla upp personens redan halvfulla potta till max med innehåll från middagen som värden tidigare under kvällen bjudit på. Det gäller att fylla pottan till 100% utan att det rinner över för att vinna, men oftast rinner det över med råge till dom medverkande och tittarnas stora glädje.

Exempel: En efter en anlände deltagarna till den ammoniakdoftande skumma källarlägenheten i utkanten av staden. Ikväll var det nämligen Alkoholistvrak's tur att agera värd. Väl inne så stod Vrakis lite svårt salongsberusad i köket och lekte kisslekar med sin lappade Big Jim-docka samtidigt som han lite lättsamt slängde i lite körvel och chiliflakes i den mystiskt bruna grytan som stod och puttrade på spisen. I afton skulle det nämligen serveras Vrakgoût deluxe.

Inskickat av: Bleppe



Diskutera Halv potta hos mig  |  Tipsa en kompis om Halv potta hos mig


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral