Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Guantánamo Gay

Förklaring: Ett välkänt amerikanskt fångläger beläget vid Guantánamobukten, som är känt för att inhysa homosexuella och grovt perversa interner. På senare år har fånglägret uppmärksammats i media, då det ryktats om att fångarna systematiskt har utsatts för straffknull samt batongterapi av lägervakter.

Exempel: Leif ansåg sig ha rätten till att klämma varenda stjärtgosse på tasken under sin semester till Key West. Men efter flertalet polisanmälningar, efterlysningar och en spektakulär polisjakt, hade Leif åtalats för pervbrott av tredje graden. Han sitter nu av sin tid i Guantánamo Gay, där han sägs tappa tvålen i duschen med flit på daglig basis.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Guantánamo Gay  |  Tipsa en kompis om Guantánamo Gay


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral