Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Grekisk autograf

Förklaring: Företeelsen att signera en solande kvinna/man genom att lägga satsen på hennes/hans rygg/mage utan att hon/han märker det, så att de områden där satsen landar inte solbränns, blir blekare och sålunda bildar en slags autograf som är rena grekiskan. Fungerar bäst på riktigt fulla/bakfulla solare som däckat i solstolen.

Exempel: Rune hittade äntligen en kvinna som såg tillräckligt väck ut och som låg osh solade tillräckligt avskilt för att han skulle kunna signera henne ostört med en grekisk autograf. Till sin förvåning märkte han dock hur hon log uppskattande när han var klar. Hon var uppenbarligen en simulant som lagt sig där i hopp om att bli signerad. Rune blev först lite bitter, men när hon kompenserade honom med ett glatt knull i solskenet blev han glad igen.

Inskickat av: RabiesgrävlingDiskutera Grekisk autograf  |  Tipsa en kompis om Grekisk autograf


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral