Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Göra en Span

Förklaring: Aktivitet som innebär att man sprejlackerar toalettlock samt eventuell intilliggande vägg med bajs under pågående militärövning i fält. Nödvändiga kriterier är 1) att man tillhör en spaningspluton, samt 2) att man inte torkar upp efter sig utan lämnar efter sig en skatt som nästa toabesökare med mer eller mindre glädje upptäcker. Extra stilpoäng utdelas om nästföljande besökare är ett högt befäl, exempelvis generalmajor.

Exempel: Soldat Schoszarcek var på väg till befälstältet för att avlägga rapport om nattens eldstrid då han plötsligt drabbades av en okuvlig lust att skita sönder närmsta toalett. På väg in på fältdasset drog han ner brallorna och slängde ifrån sig sin AK 5, men hann inte längre än så innan störtfloden av bajs landade med ett majestätiskt plask på toalettlocket samt väggen därbakom. Efter att ha torkat sitt ömma anus lämnade soldaten platsen med en känsla av att ha åstadkommit något alldeles speciellt. Majoren Widerström som kom till platsen strax därefter mötte en vägg som formligen dröp av fekalier.

Inskickat av: Furir ArvidssonDiskutera Göra en Span  |  Tipsa en kompis om Göra en Span


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral