Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Göra bögen

Förklaring: Som att göra vågen fast lite annorlunda. Ett folkhav av män på en läktare böjer sig framåt vänder sina bakdelar i vädret och för in färgglada dildos. Sedan låter de sina bleka akterkastell bölja fram och åter likt en flodvåg av penetrerad sätesmuskulatur. Om man vill uppnå full effekt ser man till att ha ändtarmen fylld av träck och skjuter ut dildon med en kaskad av avföring. Som en böljande bajsfontän alltså med en massa projektiler som virvlar omkring i luften. Mycket effektfullt på stora arenor.

Exempel: Björne Bög var salig efter matchen mellan Fist Fuck Rangers och Mighty Gays of Mannheim på Golden Shower Arena i Borås. Publiken hade gjort bögen vid varje byte och det är sällan så många uttänjda ringmuskler har samlats på ett och samma ställe.

Inskickat av: DverjDiskutera Göra bögen  |  Tipsa en kompis om Göra bögen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral