Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Gökuret

Förklaring: Det krävs en stycke kvinna och ett stycke manslem för att utföra detta. Det ser till synes ut som en vanlig avsugnin men mannen spänner penis så blodet rusar ut i mannens krona (även kallat ollon) och svullnar till i cirka 1 sekund. Då ska penis var redigt nerkörd i halsen på kvinnan ungerför vid halsmandlarna, då framstår ljudet glock, glock, glock så som ett gökur låter när klockan tickar. Sedan när mannen känner att det pirrar till så skriker mannen i full hals "KOKOKOKO" och då kommer dom små "figurerna" ut och berättar att klockan har slagit för antingen svälj eller spott.

Exempel: Kalle sov, sedan hörde han ett underligt ljud som på en gammal klocka, han hörde att det kom från mor och fars sovrum. Han kikade in och till sin förskråckelse såg han Far gola för full hals, KOKOKOKO medans mor torkade sig runt munnen och svalde en klump mansjos.

Inskickat av: Lustiga LasseDiskutera Gökuret  |  Tipsa en kompis om Gökuret


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral