Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Glosfistare

Förklaring: En person, vanligtvis en tjej, som får A i alla ämnen, och som går in på glosboken.se och blir så upphetsad av alla glosor att hon eller han inte kan motstå att brutalt köra upp sin knytnäve i fitta eller rövhål medan denne tränar på sina glosor.

Exempel: Anna kom hem från skolan och visste att hon hade ett stort spanskaprov dagen efter och att hon därför skulle behöva plugga på glosboken.se hela dagen. Hon loggade in på glosboken, och då hon såg alla glosor, "Me llamo Anna - Jag heter Anna", så kunde hon inte motstå att slita av sig byxorna och trosorna och våldsamt och brutalt glosfista sig själv. Dagen efter fick hon alla rätt på provet, och Olof sa då till Erik: "Asså den där Anna är ju då en jävla glosfistare".

Inskickat av: BredbogenDiskutera Glosfistare  |  Tipsa en kompis om Glosfistare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral