Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

SMSa "fkramp ord" till 72550 för att prenumerera på Dagens Ord via SMS!


(det kostar 90 kr att vara med i klubben (30 ord) + ev SMS-taxa)

Globesnopper

Förklaring: En pervers person som gärna reser med sin kladdiga erigerade penis runtom i världen. Fastnar ofta i tullen då tullpersonaler är väldigt misstänksamma om vad det är som bullar ut under gylfen, men det brukar oftast bli tullfritt genom riklig spermamuta.

Exempel: Bleppe fick en jordenruntbiljett i pris för sin pimpade spermodil under prideparaden i Kalmar och ville testa på globesnoppande men det gick inte så bra med sin lilla slaka snopp. Han fastnade i tullen redan i Danmark då dom inte blev roade av att upptäcka en fuskpenis i from av isbergssallad instoppad under blöjan.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Globesnopper  |  Tipsa en kompis om Globesnopper


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2018 Fittkramp.se | AllaDrinkar - drinkrecept | Hörlurar.org - hitta ditt headset