Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fyllerunka

Förklaring: När du kommit hem från en (ur sex aspekt) misslyckad krogrunda eller fest och fortfarande känner dig pigg på att bli av med kåtheten. Du finner det svårt att att få upp den men du vet att du inte kan somna innan du är färdig. Det är svårt att se vad som visas på skärmen då du inte kan sitta riktigt still utan gungar på stolen tills det plötsligt händer och du känner dig nöjd och sängredo!

Exempel: Jonatan hade sumpat sin chans på Åsa inne på Breeze då han trippade och spillde sin öl på henne. Han gick dystert hemåt men kom mitt i sitt fylleyr på den briljanta idén att det fanns en sista utväg att få det där korta ruset i kroppen. Han startade datorn och drog ett fyllerunk samtidigt som han däckade sittandes.

Inskickat av: GurrDiskutera Fyllerunka  |  Tipsa en kompis om Fyllerunka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral