Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Funbaging

Förklaring: Funbaging härstammar från 70talets england ute på landet och går i stort sett utt på att man fångar ett par flugor och sliter av dem vingarna för att sedan stänga in dessa i en plastpåse som man spänner över sin erigerade penis. Sedan drar man lite i roten och tittar när dom små rackarna springer omkring på ollat tills dom blir dränkta i säd. Det finns en hardcore version där man byter ut flugorna mot ett par ilskna bålgetingar samtidigt som man lyssnar på ramstein i en kokhet bastu.

Exempel: Sven-stefan var så ful att han aldrig fick till det på krogen så brukade gå hem till Klaes och köra en funbag och äta räkor.

Inskickat av: Grind massiveDiskutera Funbaging  |  Tipsa en kompis om Funbaging


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral