Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fucking Perfect Shit

Förklaring: Att göra en "Fucking Perfect Shit" är väldigt sällsynt. Begreppet har sitt ursprung, och bygger till viss del på fenomenet "Perfect Shit". För att lyckas med denna prestation krävs inte bara en perfekt konsistens på avföringen att man inte behöver torka sig efteråt, utan också en väldigt jämn och harmoniskt utskjutning. En sådan pass bra infallsvinkel samt "curve" på avföringen att den skär genom vattenytan i en banan-liknande båge som gör att den otroligt nog spolar ner sig själv. (Detta går också, fast i en betydligt svårare grad, att göra med en "twist", och extra stil. Det innebär att själva bajskorven hinner nudda vid vattenytan innan den knipsas av, och sedan därefter blir en vanligt "Fucking Perfect Shit". Detta är som känt tidigare en "Touchdown", men som när appliceras på "Fucking Perfect Shit" blir en "Really Fucking Perfect Shit".)

Exempel: Daniel hade så in i helvetes bråttom till bussen. Men han var samtidigt extremt, riktigt jävla benägen av ett toalettbesök. Han bad till gud om att få en "Fucking Perfect Shit" i hopp om att reducera tidsförlusten på toalettbesöket, och för att sedan hinna i tid till bussen.

Inskickat av: Frithiof KonkazDiskutera Fucking Perfect Shit  |  Tipsa en kompis om Fucking Perfect Shit


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral