Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

French hot dog

Förklaring: När en fullvuxen man, ensam eller tillsammans med en eller flera småpojkar, kryper ner i en sovsäck och drar upp dragkedjan så långt upp som det bara går. Därefter påbörjas den svåra och mycket prestigefyllda uppgiften att fylla "brödet" med den smaskiga såsen som används till dessa utsökta delikatesser.

Exempel: Bo kröp försiktigt ner i sovsäcken, han ville inte väcka de andra gossarna i tältet... Ännu. Han tänkte fina tankar om Babben Larsson och snart stod kuken som ett järnspett i sovsäcken. Han började flitigt ruska sitt organ och efter bara 8 timmar var sovsäckken nästintill full. De andra vaknade och i falsett utbrast de alla "Titta! Bosse har fixat french hot dog till frukost!".

Inskickat av: KorvgubbenDiskutera French hot dog  |  Tipsa en kompis om French hot dog


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral