Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fräsfitta (alternativt "Blue Lagoon-fitta")

Förklaring: Fräsfitta, eller Blue Lagoon-fitta som egentligen den medicinska termen är, beskriver tillståndet när slidans PH-värde är så utanför det normala att det orsakar olidligt smärtsamma brännsår och bristningar inuti vaginan. Företeelsen är vanlig vid samlag i smutsiga gölar och osande källor på Island, där ordet härstammar från.

Exempel: Jonte och oskulden Anita var på Island och badade i de heta källorna, närmare bestämt Blue Lagoon. Eftersom det var blött, varmt, och svettigt tänkte de att sjövädret var gynnsamt för att kopulera. Nuppandet gick dock inte som planerat. Se, PH-värdet i denna källa var allt annat än värdena i de svenska farvattnen. Till en början gick det bra, lite smärta för Anita när oskulden gick sönder bara, men annars skönt för båda parter. Sedan började problemen. Anita började gny, skruva på sig och sedan yla lite smått för att sedan brista ut i snyftningar, hulkningar och sedan gråt och till sist skrikande, när Jonte körde sitt tjockhudade, nästan fjälliga skepp in och ut ur hamnen. Eftersom vattnet i källan hade så hög syrahalt, hade hennes insida enligt utsaga blivit som attackerad av hungriga pirayas kändes det som. Iskallt och krasst konstaterade Jonte för Anita att hon hade drabbats av fräsfitta. Han själv hade tillverkat flera sådana då han var uppfödd på Island. Med åren hade han blivit hårdhudad och immun mot fräskuk, som är den manliga ekvivalensen. Därför kunde han fullfölja akten som blivit en form av vatten-rodeosex inte utan en viss förhöjd njutning i vetskap att han inte bara hade tagit hennes mödomshinna, utan samtliga hinnor som fanns inuti Anitas underliv.

Inskickat av: DezDiskutera Fräsfitta (alternativt "Blue Lagoon-fitta")  |  Tipsa en kompis om Fräsfitta (alternativt "Blue Lagoon-fitta")


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral