Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Frans-Jaeger-upplevelse

Förklaring: En möte med en fager kvinna som bara öppnar sig efter att man tagit fram de mest ivriga fingrarna (och stetoskop), och jobbat och lirkat en bra stund. Sesam öppnar sig för en kort men intensiv gotte-stund som följs av ett kaotiskt oplanerat flyktmoment när äkta maken oplanerat uppenbarar sig.

Exempel: Slickan hade fått nys att Doris var "ledig" på helgen då den argsinte Direktören Wall-Enborg till hennes make var bortrest i affärer. Med ett par sexiga latexhandskar och lite smisk lyckades Slickan till slut få omkull Doris för en rejäl omgång under trosorna, men underbart är kort då Slickan nätt och jämt hann doppa veken i gröten då maken dök upp tvär som en snetänd hallick varvid flykten fick ske diskret genom balkongen halandes ned för en spermakladdig neglige som Doris glatt lånat ut.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Frans-Jaeger-upplevelse  |  Tipsa en kompis om Frans-Jaeger-upplevelse


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral