Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fnuck-half

Förklaring: Att leva tillsammans med en vän men separata sovrum där den ena skaffar en partner som senare även vännen fattar tycke för. Man delar då medvetet sexuellt på pantern. Denne går mellan sovrummen för att delta i sexuella eldskogsakter.

Exempel: Brottar-Leif är på klubben och träffar Tyngdlyftar-Sonja. Dem blir förälskade. Det visar sig att Sonja delar bostad med en vän, Yogainstruktören Steven. Steven är homosexuell eller till och med älskande av allt, inte ett kön. Leif flyttar in till Sonja och de alla lever under samma tak. Efter en tid tillsammans så får Leif upp ögonen för Stevens spirituella anda och närmar sig honom fysiskt. Leif vandrar om kvällarna mellan Sonjas och Svenens sovrum för att sexuellt tillfredställa alla tre. Brottar-Leif, Tyngdlyftar-Sonja och Yoga-Steven inleder nu i ett fnuck-half förhållande. De levde lyckliga tills Brottar-Leif med flit bröt sin penis för att slippa den sexuella utmattningen detta medförde.

Inskickat av: LL ”aka” Lesbiska Lena ”aka” Liggbara LenaDiskutera Fnuck-half  |  Tipsa en kompis om Fnuck-half


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral