Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Flenstatuering

Förklaring: En tatueringsmetod där bläcket ersatts med flens. Tillvägagångssättet är mycket vanligt under längre perioder av krig och konflikt i utlandet, då kostnaden för införsel av bläck mångfaldigas. Fördelen med flens är att det är 100% organiskt och miljövänligt, och dessutom medger enkel färgsättning med hjälp av okra och ketchup. Tatueringskonsten uppstod på 80-talet i Flen, där de bästa salongerna fortfarande håller till. Men flenstatueringar kan numera skaffas i de flesta av landets städer och bonnhålor.

Exempel: Flensparet och tillika lokalpatrioterna Hasse och Birgitta gick till Flens tatueringscenter för att göra varsin flenstatuering, tänkt att avbilda namnet på deras kära hemstad, inskriven i ett tomatrött hjärta av flens.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Flenstatuering  |  Tipsa en kompis om Flenstatuering


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral