Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Flatulv

Förklaring: En flatulv är precis som en varulv. Men istället för att bli det när det är fullmåne så blir hon det när hon är full, och blir flata istället för varg. Tjejen kan vara lite småfittig hela månaden, och bryta ut till kyssgalen flata när hon har ett stänk av alkohol i blodet. När tjejen inte har alkoholstänket så är det vanligt att hon låtsas vara hetero, för att det ska vara socialt acceptabelt att våldshångla med tjejkompisarna på krogen.

Exempel: Ida har bara varit tillsammans med killar innan. Men när hon druckit en öl femton gånger visade sig att hon började vålskyssa tjejer på krogen. Andra tjejer försökte förgäves ropa på sina pojkvänner för hjälp när fittdoris var i farten men det visade sig att fittdoris var ett särskilt svårt och aggresivt fall av flatulv.

Inskickat av: GunDiskutera Flatulv  |  Tipsa en kompis om Flatulv


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral