Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fladdermus

Förklaring: Du behöver först en dov och tung men samtidigt ärtig fis avfyrad av en kvinna utan hämningar, gärna bastant kvinna för bättre effekt. Den ska riktas nedåt i något mjukt. När hon sedan ställer sig upp så har fisen kapslats in i mindre bubblor mellan skinkorna som vandrar framåt och smäller av i fittan så blygdläpparna fladdrar i så snabb takt att åhörare ofta tror dom är på Seaworlds sälcirkus och att de klappar i takt av holländsk transrave. Illamående och huvudvärk kan vara vanliga bieffekter.

Exempel: Mr.Muscle och Tindra hade legat på soffan och rötat och fjärtat i 72 timmar när Tindra bestämde sig för att hämta hembränt och kokos. Klappetiklappetiklappeti! Tindra släppte plötsligt en hejdundrande fladdermus när hon kom upprätt. Det stjärthålet Tindrar då aldrig mer, konstaterade Mr.Muscle.

Inskickat av: Leif Loket & Bingo-BerraDiskutera Fladdermus  |  Tipsa en kompis om Fladdermus


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral