Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittsnusen

Förklaring: När en person ger en av det kvinnliga könet oralsex med en snus i flabben & snusen av incident råkar glida ut och in i musen, därefter måste du övergå till att arbeta med fingrarna för att få ut prillan. OBS: Lössnus tenderar att ge svullna blygdläppar och en enorm irritation. Jag slickade ett hemsläp en gång med general lös i flabben, aldrig hört av henne igen.

Exempel: Didrik gick ner på sin flickvän med en general portion i truten, vild som han var med sin turbotunga råkade snusen trilla ut och föras in i hennes slida. Utan att spoila gick didde upp och började arbeta med sina flåtiga mekanikerfingrar för att fiska ut sin portionssnus.

Inskickat av: HanxDiskutera Fittsnusen  |  Tipsa en kompis om Fittsnusen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral