Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittkrampsslitfrustrationsaggressionstillstånd

Förklaring: Ibland vill man försköna världen och ägnar därför mycket tid åt att skänka en stor mängd underbara ord till Fittkramp. Men istället för att röna erkännande som en hårt slitande språkvårdare möts man av hån i form av andra ordknåpares godkända klotter.

Exempel: Dverjen och Den Kristne från Kalmar slet sina hår och skrev så att fingrarna blödde. Inga umbäranden eller offer på språkets altare var för stora. Fittkramp skulle berikas och glädja världen. Men det enda tacket de fick var att ordet "Lars", insänt av Hetro-Micke blev godkänt för fjärde veckan i rad. Harkel och Bleppe tog livet av sig på var sin för varandra oberoende vårdanstalt för mongoloida medan Dverjen och Den Kristne från Kalmar drabbades av akut fittkrampsslitfrustrationsaggressionstillstånd och avled på ort och ställe med stånden i vädret som för övrigt var bra med växlande molnighet och endast spridda skurar i inlandet.

Inskickat av: DverjDiskutera Fittkrampsslitfrustrationsaggressionstillstånd  |  Tipsa en kompis om Fittkrampsslitfrustrationsaggressionstillstånd


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral