Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittkrampa sig ner på sta'n

Förklaring: När man vaknar på söndag morgon och undrar var man är (om man har tur är man hemma), så är det läge att gå ner på sta'n och hämta sin cykel och införskaffa mat och alkohol. Man stiger upp från sovplatsen i sina skrynkliga kläder som luktar billig damparfym och gammal fylla och beger sig ner på sta'n. För att underlätta promenaden tar man sin Doro telefon (med extra stora knappar) i ena handen och loggar in på fittkramp.se och i den andra handen har man en ljummen folköl. Färden ner till staden blir då mycket behaglig och gårdagens grusade förhoppningar och personliga nederlag känns snart mycket avlägsna.

Exempel: Per kunde flinandes beskådas på sin vinglande färd ner mot staden på söndagförmiddagen. I ena handen hade han sin stora doro-telefon och i den andra handen en ljummen tingsryd 3.5. Undrar om inte kuken stod på han också.

Inskickat av: AlkoholistvrakDiskutera Fittkrampa sig ner på sta'n  |  Tipsa en kompis om Fittkrampa sig ner på sta'n


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral