Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittkeso

Förklaring: Den kvinnliga motsvarigheten till mannens flensost, en vitgul smörja vars konsistens påminner vagt om Créme Bonjour. Uppkommer efter några dagar av obefintlig hygien.

Exempel: När Gretchen inte släppt till på flera veckor beslöt Karl-Erik att ta saken i egna händer. Med sin eregrerade penis i ena handen och en tubsocka i den andra drog han med våld ner hennes grågröna trosor. Den lukt och syn som slog emot honom fick nerverna i hans näsa att vissna och ögonen att trilla ur sina hålor. Håren på hans penis svartnade och skrumpnade sönder till sot. Själva penisen kröp in i pungen för att försvinna för all framtid, och till slut spydde han upp sina egna inälvr och dog. Gretchen tog fram sin BOB och levde lycklig med den i alla sina dagar!

Inskickat av: BratDiskutera Fittkeso  |  Tipsa en kompis om Fittkeso


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral