Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

SMSa "fkramp ord" till 72550 för att prenumerera på Dagens Ord via SMS!


(det kostar 90 kr att vara med i klubben (30 ord) + ev SMS-taxa)

Fittfyllning

Förklaring: När du är så skitnödig under samlag och kör missionären och inte kan hålla dig. Då vänder du dig om och skiter tjejen rätt ner i fittan och snabbt vänder dig om igen och fortsätter som om att inget har hänt. (Detta förutsätter att det är väldigt mörkt i rummet och att sliddjuret är täpt i näsan alternativt att sliddjuret är fastbundet.

Exempel: Conny och Belinda ligger i sängen. Conny tjonkar hårt på Belinda i missionären. Plötsligt får Conny en akut påtryckning där bak och kan inte hålla sig så när Belinda börjar att nå sitt Climax så vänder sig Conny snabbt om och FittFyller henne. Conny visste inte i den stunden att Belinda var en så kallad squirter (sprutare)

Inskickat av: SebbevhDiskutera Fittfyllning  |  Tipsa en kompis om Fittfyllning


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2018 Fittkramp.se | AllaDrinkar - drinkrecept | Hörlurar.org - hitta ditt headset