Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittfint

Förklaring: När en brud ger dig förhoppningar om mer. Hon älskar uppmärksamheten och drinkarna du ger henne, och älskar att testa sin förmåga att charma dig. Slutar med att hon tackar får drinkarna och förklarar att hon inte vill ligga. Alltså en fittfint.

Exempel: Ove gick ut på stan utan större förväntningar av kvällen. I baren får han syn på Camilla som har gått sug i blicken. Camilla lockar över Ove. Ove kan knappt tro att det är sant. Den här bruden är alldeles för bra. Ove går fram och känner vilken sjuk kontakt dem får. Det hela slutar med att Ove och Camilla lämnar stället tillsammans, och ska precis ta en taxi när Camilla yttrar "Tack för drinkarna, nu ska jag hem och sova i min egna säng. Du är fittfintad!!!"

Inskickat av: MarkusDiskutera Fittfint  |  Tipsa en kompis om Fittfint


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral