Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittböka

Förklaring: Man tar ihop sina händer precis som självaste lucia och sedan för man in de båda händerna med en väldansfart i tjejens fitthål. Sedan vänder man händerna precis som du ska ta ett armtag i simmbasängen. Till sist drar du i sär de båda blygläpparna så att en öppning bildas och du för in ditt huvud för att sedan pulla tjejen med huvudet, Fittböka!

Exempel: Philip hade väldigt tråkigt en torsdags eftermiddag så han gick in till sin systers rum och frågade om de skulle hitta på något. Systern svarade okej utan de minsta tvekan på vad som väntade.. Philip drog ner sin syster och slet av henne byxorna och sedan var Fittböket ett faktum.

Inskickat av: Anton ohlssonDiskutera Fittböka  |  Tipsa en kompis om Fittböka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral