Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fittans makt

Förklaring: Fittans makt är likt "the force" en kraft som är så stark att den inte går att motstå. Likt en jedi har alla kvinnor förmågan att använda denna kraft, dock i varierande styrka. Fittans makt är den makt som får oss män att göra saker som vi inte trodde var möjliga, aldrig kunde tänka oss eller ens hade drömt om i våra värsta mardrömmar.

Exempel: Fröken gick ut på lokal för att smaka starkt. Där träffade han en kvinna som vägde 120 kg. Fröken skrattade först och tänkte, det där var minsann en riktig bajspåse! Kvinnan bara log tillbaka och utnyttjade sedan fittans makt. När fröken vaknade nästa morgon med huvudvärk upptäckte han tämligen omgående att det låg en överviktig kvinna i hans säng. Stönande drog han sig till minnes att han hade idkat oralsex med denna storväxta skapelse hela natten och brast i förtvivlan ut: "fan ta fittans makt!".

Inskickat av: Fröken och ChefenDiskutera Fittans makt  |  Tipsa en kompis om Fittans makt


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral