Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fistmoderaterna

Förklaring: Genom en hopslagning av Kristdemokraterna och Gaymoderaterna bildades subpartiet Fistmoderaterna. Moderaterna har en konservativ värdegrund och tillsammans med Kristus heliga demokrater skapades en ideologi som bygger sina värderingar på att konservera näven där bak under kraftiga halleluljavrål. Kort sagt såg Fistmoderaterna dagens ljus där i bastun på bastuklubben i Orminge våren 1987.

Exempel: Döm om min förvåning när jag hörde "Halelulja" utvrålas från minareten i Fittja och såg Ibrahim Muhammed stå däruppe, alldeles blå i ansiktet. Undrar om han inte har konverterat och blivit fistmoderat ändå. Dessutom tyckte jag att smogen över Alby luktade träck, nävkött och balsameringsvätska. Jag kommer så klart att rösta på honom.

Inskickat av: DverjDiskutera Fistmoderaterna  |  Tipsa en kompis om Fistmoderaterna


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral