Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fisting People

Förklaring: Fisting People är en svensk ideell organisation som medverkar i sökning efter personer att fistfucka. Organisationen arbetar huvudsakligen med att publicera efterlysningar via Facebook samt att organisera skallgångskedjor efter folk långt ute i skogen för att sedan fista dessa hårt och länge.

Exempel: Ostfralla hade fått obevakad spermis från ÖIA och tagit på sig sina rosa blommiga gummistövlar och begett sig ut i skogen runt Lemmeshult för att plocka roliga svampar en småkulen tisdag i mars. När han tog en fikapaus och satt där på en stubbe med en kopp seglardricka och syster Fekalias kladdkaka så hörde han plötsligt ljuden av myndiga steg och grenar som knäcktes. Det var Fisiting People som raskt kom stövlandes emot honom. Senare denna dag tillbaka på ÖIA fick sjudubbla terapibatonger användas för att det inte skulle glappa.

Inskickat av: BleppeDiskutera Fisting People  |  Tipsa en kompis om Fisting People


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral