Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fegsnara

Förklaring: Även kallat "säkerhetsbälte" i tätbebyggda områden, fegsnaran är något som humanoider med astronomiskt lågt självförtoende brukar för att fuska i spelet vi kallar för "livet". Åker man runt med fegsnaran i högsta hugg förbereder man sig för en förlust, och har på så sätt redan förlorat på livet, för att inte tala om testosteronet som bara rinner ut ur sojapojkarna. Många säger att fegsnaran är till för att hålla ihop bräckliga fecho-individer, men detta är en myt, dens verkliga syfte är att täcka upp bröstvårtorna så att inte all soja försvinner ur blodomloppet.

Exempel: -"Den där stockholmaren Filip tror allt att han är bättre än oss, men ändå måste den absoluta betaknölen insistera på att använda fegsnara, vilket hån mot vår by".

Inskickat av: Theo PartsDiskutera Fegsnara  |  Tipsa en kompis om Fegsnara


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral